workshops

bedrijfsevents en teamcoaching
bedrijfsevents en teamcoaching

Samenwerken in een ontspannen in een creatieve setting heeft een positieve invloed op de groepsdynamiek. Deelnemers leren elkaar op een nieuwe manier kennen en waarderen. Tijdens de workshops prikkelt en motiveert de kunstenaar hen om ideeën over het werk te visualiseren.

creatieve insentives
creatieve insentives

Voor incentives met een creatieve meerwaarde heeft u bij Art Event een grote keuze aan mogelijkheden. Samen een groot tulpenveld schilderen, samengesteld uit meerdere verfdoeken. Of een op Vincent van Gogh geïnspireerde workshop, na een bezoek aan het nabijgelegen Van Gogh Museum. We denken graag met u mee.

samen iets vieren
samen iets vieren

Ontdek hoe leuk het is om samen een workshop te volgen. Maak een groepsschilderij met familie of vrienden. Schilder samen een origineel huwelijksgeschenk, een heel persoonlijk cadeau. Een aandenken voor het leven waar u de bijdrage van elke deelnemer in terugvindt.

masterclass
masterclass

Wilt u een persoonlijk kunstwerk maken? Reserveer dan een privéles. Het onderwerp en de stijl waarin u werkt, bepaalt u zelf. Kunstenaar Jurjen Fontein bespreekt met u de mogelijkheden. Met verf, kwasten spatels, rollers en spuitbussen maakt u het werk dat u voor ogen hebt.

kinderworkshop
kinderworkshop

Een origineel verjaardagsfeestje voor wat oudere kinderen. Ze schilderen op echt doek en mogen hun werk natuurlijk mee naar huis nemen. Deze duurt een tot anderhalf uur. Inbegrepen zijn de schildersdoeken (30 x 30cm), gebruik van kwasten, verf, ezels. Drankjes en hapjes in overleg met de ouders.

modeltekenen
modeltekenen

Modeltekenen is een interessante manier om met tekenen of schilderen bezig te zijn. De poseersessies variëren van enkele seconden tot meerdere uren. Korte dynamische poses worden gebruikt voor het weergeven van actie. Art Event werkt met professionele modellen, maar ook met inspirerende muzikanten en theatermensen.