De locaties

 

 

 

 

het atelier in Amsterdam centrum

In hartje Amsterdam, op 5 minuten van het Leidseplein, ligt ons Atelier. Een grote, lichte ruimte, met openslaande deuren naar het terras. Hier u kunt u in alle rust en ontspanning schilderen, tekenen en te vergaderen. Art Event heeft een goed catering-netwerk, van ontbijt en lunch tot borrel en diner, in elke soort en maat.

Afhankelijk van de setting is er ruimte voor 10 tot 400 personen. Bij mooi weer serveren we de lunch en drankjes op het grote, zonnige terras. Er zijn 30 gratis parkeerplaatsen. Even verderop, aan de Prinsengracht, kunt u met de boot aanmeren. 

 

 

 

workshops door heel Nederland

Schilderen in het Amsterdamse bos, langs de Poel, midden tussen het riet met weids uitzicht over het water. In Loosdrecht, overvaren naar een van de eilandjes en schilderen, uit de wind in een baai waar de zeilschepen voorbij komen. We kunnen naar Artis, waar roze Flamingo’s of brullende apen voor ons model zitten.

Voor nog meer actie, spuiten we graffiti op een spannende, maar legale plek. Onder de brug met het geluid van denderende metrotreintjes boven ons. Of op het terrein van de Fabriqe in Utrecht, waar de sfeer van zware metaalarbeid nog voelbaar is.

 

 

 

 

geuren en kleuren in het Amstelpark

Beleef het voorjaar op z’n mooist. Zie, ruik en proef de lente. Met De Orangerie of het Glazenhuis als thuisbasis, schilderen we buiten tussen de Rhododendrons. In de Japanse tuin schilderen we de bomen, die buigen onder wolken vol bloesem.

We genieten volop van de buitenlucht en van een Déjeuner sur l’Herbe – een heerlijke lunch in het gras. www.amstelparkart.nl van 15 Mei tot 15 Oktober.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Jur Fontein, 06-53 53 60 23. U kunt ook online reserveren: info@artevent.nl.