Inspiratie

Team Spirit

Maak de onderlinge banden sterker door elkaars creatieve geest tot uiting zien komen.

 

Buiten: ‘En plein air’

Smaken geuren kleuren: Zintuigen prikkelend voorjaar. Een wandeling door het Amstelpark, genieten van vogelgeluiden om

 

Modelschilderen

hier tekst

 

Vrijgezellenfeest

hier tekst

 

A la carte

Een kunstzinnig avontuur dat we gezamelijk samenstellen

 

Een Vrienden- of vriendinnendag, een verjaardag of vrijgezellenfeestje

Iemand in het zonnetje zetten? Samen schilderen op een groot doek. [waarbij de toekomstige eigenaar volledig wordt betrokken bij de regie?]

Met elkaar een muurschildering maken. Bijvoorbeeld in het huis van de jarige, aan de hand van een thema [of naar het werk van een kunstenaar].

Een vrijgezellenfeest, een mooie manier om samen met vrienden of vriendinnen toe te leven naar die ene grote dag.

 

Een familiedag

U gaat met uw familie, vrienden of collega’s een dagdeel aan de slag met verf en kwast! Samen schilderen is een leuke manier om elkaar (beter) te leren kennen. We bespreken de wensen en zoeken een passend onderwerp. De deelnemers werken individueel, waarbij elke deelnemer een eigen doek krijgt, of gezamenlijk aan een groot doek, of in groepjes.

 

Kinderworkshop

Wilt u een leuk en inspirerend kinderfeestje organiseren? Dan is een schilderworkshop voor kinderen (in de basisschoolleeftijd) een originele en waardevolle activiteit. De kinderen schilderen op echt doek en mogen hun werk natuurlijk mee naar huis nemen. Deze workshop kost […] per kind. Maximaal 12 deelnemers, bij minder dan 8 kinderen betaalt u voor 8. Inbegrepen in de prijs zijn de schildersdoeken (30 x 30cm.), gebruik van kwasten, verf, ezels, limonade/frisdrank, koek en wat snoep. Een schilderworkshop voor kinderen duurt een tot anderhalf uur.

De workshops wordt gegeven door kunstenaar […]. Zij /hij weet op een enthousiaste manier de deelnemers te inspireren. Het eindproduct is een fraaie herinnering!

 

Studentenworkshops

hier tekst